Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare

Sista ansökningsdag: 2021-11-14

Fokus för ditt arbete är försäljning av gödning, utsäde, kalk och växtskydd samt tillhörande rådgivning. Du kommer ansvara för försäljning i Halland, Skåne och Småland. I tjänsten ingår även inköp av spannmål. På sikt kommer rollen utvecklas till affärsansvarig för växtodling, detta innebär att ansvara för försäljning och marknad, samt ta hand om och planera inköp för växtodling. Vi tror att du har stort intresse för att bevaka marknad, samt följa trender och utveckling inom spannmål och växtodling. Du har god kännedom om villkoren inom lantbruket. Du har lätt för att knyta kontakter och har viljan att vara delaktig i vår framgång. 

Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete i ett företag med stor framåtanda och optimism. Du planerar själv din arbetsdag som till stor del består av kundkontakt och samarbete med leverantörer. 

Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet, minst tre år, med att arbeta med växtodling. Det är meriterande om du har arbetat minst ett år med rekommendation av växtskydd i fält. Arbetet underlättas om du är nyfiken, engagerad, initiativrik, förtroendeingivande och brinner för affärer. Tjänsten är heltid. 

B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Har du frågor kring tjänsten kontakta: Sälj & inköpschef Växtodling Peter Hansson på 0430-162 17, peter@vallberga.nu eller VD, Jörgen Karlsson på 0430-162 07, jorgen.karlsson@vallberga.nu 

Personligt brev tillsammans med CV skickas till info@vallberga.nu 

Vi kommer hantera ansökningarna löpande och kan komma att avsluta rekryteringsprocessen tidigare än sista ansökningsdag om vi hittar rätt person. 

Sista ansökningsdag är 2021-11-14 


Företagets hemsida

Vallberga Lantmän är ett lantbrukskooperativ som ägs av ca 1000 medlemmar och vi är verksamma i Södra Sverige och utgår från Vallberga i Laholm. Vi omsätter drygt 650 mkr och tillverkar ca 120 000 ton foder årligen varav främst till nöt och gris. Vi har en av Sveriges modernaste foderfabriker och vår specialitet är skräddarsydda blandningar till våra kunder och medlemmar. Förutom foder bedriver vi även spannmålshandel, förser lantbruket med förnödenheter såsom gödning, kem, utsäde och diesel. Vi har även butik i Vallberga – här finns något för alla oavsett om du är lantbrukare, villaägare, trädgårdsentusiast eller djurägare.Är du vår nya teknikreporter?

Som teknikreporter är du alltid välkommen var du än reser och din främsta uppgift är att bevaka och rapportera om nyheter och händelser inom den gröna näringen.
Införd: 2021-10-15
Sista ansökningsdag: 2021-11-15


Erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna

Fyrklövern söker en erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna
Införd: 2021-10-14
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Maskinförare

Maskinförare sökes till Svalövsgården
Införd: 2021-10-08
Sista ansökningsdag: 2021-10-22


Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare

Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare med ansvar för försäljning i Halland, Skåne och Småland
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Är du vår nästa medarbetare inom produktionsuppföljning?

Gård & Djurhälsan söker medarbetare inom produktionsuppföljning
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-10-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste