Erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna

Sista ansökningsdag: 2021-11-14

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

Är du en rutinerad och erfaren lantbruksekonom som känner passion för yrket? Är du redo för nya utmaningar i ett växande företag med fokus på rådgivning? Vill du ha nya glada kollegor? Då kan det vara dig vi söker till vårt kontor i Västerås! 

Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag men framförallt med människorna i och kring företagen. Den här tjänsten riktar sig till dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med företag i de gröna näringarna, både med redovisning och rådgivning. Kanske är du lantmästare eller agronom, eller så har du förvärvat dina motsvarande kunskaper på annat sätt. 

Hos Fyrklövern arbetar du nära kunderna och deras ekonomi, det är till dig de vänder sig när de behöver råd. Självklart är du lyhörd för kundens behov – även när inte kunden själv ser dem. 

Vem är du? 
Vi vill att du har arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete, bokslut och mer avancerad rådgivning. Har du ytterligare erfarenheter exempelvis inom skatt, generationsskiften eller lantbruksrelaterade stöd är det ett plus. Du trivs i mötet med såväl befintliga som nya kunder. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och förstår vikten av att dela med dig av kunskap och stötta dina kollegor.

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och ha en stor portion sunt förnuft. Du trivs i kommunikationen med andra och tar gärna in nya kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Körkort är ett krav eftersom tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners. 

Vilka är vi?
Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som har ett personligt engagemang och värnar om en bra och lättsam atmosfär på jobbet. Fyrklövern finns idag på elva orter och har 87 anställda. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.

Sista ansökningsdag: 
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt dock senast 14 november

Skicka din ansökan till:  
jobba@4klovern.se 

För frågor om tjänsten kontakta:
Sofie Hassona på 072 - 050 20 64 eller sofie.hassona@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.


Företagets hemsidaÄr du vår nya teknikreporter?

Som teknikreporter är du alltid välkommen var du än reser och din främsta uppgift är att bevaka och rapportera om nyheter och händelser inom den gröna näringen.
Införd: 2021-10-15
Sista ansökningsdag: 2021-11-15


Erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna

Fyrklövern söker en erfaren lantbruksekonom som brinner för de gröna näringarna
Införd: 2021-10-14
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Maskinförare

Maskinförare sökes till Svalövsgården
Införd: 2021-10-08
Sista ansökningsdag: 2021-10-22


Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare

Vallberga Lantmän söker Växtodlingssäljare med ansvar för försäljning i Halland, Skåne och Småland
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-11-14


Är du vår nästa medarbetare inom produktionsuppföljning?

Gård & Djurhälsan söker medarbetare inom produktionsuppföljning
Införd: 2021-10-07
Sista ansökningsdag: 2021-10-31

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste