Försökstekniker och försöksassistenter.

Sista ansökningsdag: 2022-02-20

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett utvecklande jobb inom svensk växtodling. Vårt fokus är att utföra växtodlingsförsök med hög vetenskaplig kvalitet med modern utrustning i alla tänkbara grödor till nytta för svenskt lantbruk. Vi genomför fältförsök inom sortprovning, växtskydd, ogräskontroll, växtnäring, jordbearbetning med mera. En del av försöken utför vi på vår egen försöksgård Klostergården i Vreta kloster som även är placeringsort.

Försökstekniker: Vi söker dig som har relevant utbildning såsom Lantmästare, Agrotekniker, Driftledare eller motsvarande lantbruksutbildning med intresse för att utveckla växtodlingen i Sverige. Tidigare erfarenhet av fältförsöksarbete är meriterande. Tjänsten är tillsvidareanställning med startvårvintern 2022. Behörighet att hantera kemiska bekämpningsmedel är önskvärt då preparatprovning är en stor del av vårt verksamhetsområde. Körkort B är ett krav men BE, CE är meriterande.

Försöksassistenter: Vi söker dig som har relevant utbildning inom jordbrukssektorn med intresse för växtodling. Tidigare erfarenhet av fältförsöksarbete är meriterande. Tjänsten är säsongsanställning inom perioden 14 mars – 28 oktober. Körkort minst B är ett krav. Behörighet att hantera kemiska bekämpningsmedel är önskvärt då preparatprovning är en stor del av vårt verksamhetsområde men inte ett krav. Tidsperiod kan diskuteras.

Försöksassistenter sommarperioden: Vi söker dig som har relevant utbildning inom jordbrukssektorn och/eller ett stort växtodlingsintresse. Tidigare erfarenhet av jordbruk och fältförsöksarbete är meriterande men studenter inom aktuellt ämne är mycket välkomna att söka. Körkort minst B är ett krav. Tjänsten är säsongsanställning inom perioden 7 juni- 31 augusti. Tidsperioden kan diskuteras.

För ytterligare information kontakta Fältförsöksledare Fredrik Larsson 0707-92 73 28, fredrik.larsson@hushallningssallskapet.se Biträdande försöksledare Agnes Hellgren, 0708-29 08 25, agnes.hellgren@hushallningssallskapet.se

Sänd ansökan till klostergarden@hushallningssallskapet.se

 Vi tillsätter tjänsterna löpande så sänd ansökan snarast, ange vilken tjänst du söker.


E-post: fredrik.larsson@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsida

Hushållningssällskapet Östergötland är en fristående medlemsorganisation med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi är ca 25 medarbetare och finns placerade på Vreta Kluster samt Klostergården och bedriver oberoende rådgivning, fältförsök, utvecklingsarbete och jordbruk. Vi arbetar i samverkan med Hushållningssällskapen över hela landet och är totalt mer än 40 000 medlemmar och ca 700 medarbetare.Rådgivare till växtskyddscentralen i Skara

Jordbruksverket söker en rådgivare till växtskyddscentralen i Skara
Införd: 2022-01-19
Sista ansökningsdag: 2022-02-03


Driftig arbetsledare till SLU:s fältforskningsstation Röbäcksdalen

SLU:s fältforskningsstation Röbäcksdalen söker driftig arbetsledare
Införd: 2022-01-12
Sista ansökningsdag: 2022-02-15


Engagerad Lantbrukssäljare

Ragn-Sells Norrköping söker en engagerad Lantbrukssäljare
Införd: 2022-01-11
Sista ansökningsdag: 2022-01-31


Försökstekniker och försöksassistenter.

Vi utökar nu vår försöksverksamhet dels med en ny tjänst som försökstekniker samt extra personal under säsongen 2022 som försöksassistent.
Införd: 2022-01-10
Sista ansökningsdag: 2022-02-20


Växtodlingssäljare sökes i Skaraborg

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare Skaraborg
Införd: 2022-01-05
Sista ansökningsdag: 2022-01-23


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:


Datalogisk söker säljare

Datalogisk söker en säljare i södra- och mellansverige
Införd: 2021-11-02
Sista ansökningsdag: 2022-01-30

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste