Engagerad Lantbrukssäljare

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår Agroverksamhet i Marknadsområde Mitt söker vi nu en engagerad Lantbrukssäljare. 

Vi erbjuder dig

  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kunniga kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi


Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att ansvara för att skapa, vårda och utveckla goda kundrelationer med lantbrukare i Östergötland och Södermanland. Din huvudsakliga uppgift är att genom uppsökande försäljning och personliga besök, återföra växtnäring såsom avloppsslam till jordbruksmark i regionen. Du ansvarar för att planera, bearbeta och offerera affärer liksom att samordna leveranser och sköta uppföljningen av dessa. Förutom lantbrukare kommer du att ha kontakt med myndigheter, chaufförer och spridarentreprenörer. I tjänsten ingår även vissa praktiska moment så som jordprovtagning och salmonellaprovtagning.

Din profil

Vi söker dig som är agronom, lantmästare eller har annan likvärdig bakgrund. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet från lantbrukssektorn, men det viktigaste för oss är att du har ett intresse och en god förståelse för våra lantbrukskunders vardag. 

Som person är du kommunikativ, flexibel, engagerad och har lätt för att bygga långsiktiga relationer. Du har en mycket god förmåga att organisera, lösa problem och driva ditt eget arbete självständigt för att uppnå dina mål. Du har lätt för att samarbeta internt och med våra samarbetspartners för att leverera en hög service till våra kunder. Du är dessutom en duktig administratör och behärskar Office-paketet väl.

I tjänsten ingår resor vilket kräver körkort och bil. Möjlighet till tjänstebil finns.

Placeringsort och anställningsform

Tjänsten är placerad på Ragn-Sells kontor i Norrköping; Häradsudden. Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid. Ragn-Sells tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Ansök genom att klicka på knappen Ansök, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari. Intervjuer sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Lisa Wigh på lisa.wigh@ragnsells.com eller 070-927 48 05.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.

Ansök här >


Företagets hemsidaRådgivare till växtskyddscentralen i Skara

Jordbruksverket söker en rådgivare till växtskyddscentralen i Skara
Införd: 2022-01-19
Sista ansökningsdag: 2022-02-03


Driftig arbetsledare till SLU:s fältforskningsstation Röbäcksdalen

SLU:s fältforskningsstation Röbäcksdalen söker driftig arbetsledare
Införd: 2022-01-12
Sista ansökningsdag: 2022-02-15


Engagerad Lantbrukssäljare

Ragn-Sells Norrköping söker en engagerad Lantbrukssäljare
Införd: 2022-01-11
Sista ansökningsdag: 2022-01-31


Försökstekniker och försöksassistenter.

Vi utökar nu vår försöksverksamhet dels med en ny tjänst som försökstekniker samt extra personal under säsongen 2022 som försöksassistent.
Införd: 2022-01-10
Sista ansökningsdag: 2022-02-20


Växtodlingssäljare sökes i Skaraborg

Svenska Foder söker Växtodlingssäljare Skaraborg
Införd: 2022-01-05
Sista ansökningsdag: 2022-01-23


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:


Datalogisk söker säljare

Datalogisk söker en säljare i södra- och mellansverige
Införd: 2021-11-02
Sista ansökningsdag: 2022-01-30

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste