Agrohill söker Servicetekniker

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Agrohill Maskin AB är familjeföretaget med den äkta servicekänslan där alla kunder är lika välkomna. Med god service och kunskap bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder. För att uppnå våra mål är det viktigt för oss att ha en engagerad personal vilket vi har idag.

Nu söker vi dig som vill arbeta som servicetekniker hos oss. Som servicetekniker på Agrohill kommer Du att arbeta med service och reparationer i vår nya moderna verkstad och ute i fält. Arbetsuppgifterna är omväxlande eftersom våra kunder finns inom flera näringar som lantbruk, grönyte och entreprenad.

Kvalifikationer: Du har verkstadsutbildning och arbetat några år i yrket, Du är strukturerad, Du har ett stort intresse för teknik, Du har datavana och har god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du bra på att hantera människor så väl arbetskamrater som kunder. Körkort B är ett krav.

Meriterande: Erfarenhet från jordbruks-, entreprenad- och/eller grönytebranschen.

Vi är återförsäljare för Söderberg o Haak och större delen av deras maskinprogram: Krone, Amazone Dalbo och Komatsu. Vi säljer Case IH Traktorer och Tröskor och är också återförsäljare för bl.a. Närlant, Timan, Ferris, Viby-Teknik och Ystamaskiner. Dessutom servar och reparerar vi de flesta övriga märken inom lantbruk, grönyte och entreprenad.

Tillträde enligt överenskommelse.


Tycker Du att det låter som något för Dig?

Hör då av Dig till oss. Det går bra att mejla men vi ser gärna att du ringer.
Catarina Karlsson, Ägare: 035-21 81 78, Mejl: catarina.k@agrohill.se

Patrik Nilsson, Verkmästare: 035-260 18 43 

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.


Företagets hemsidaVäxtodlingsrådgivare – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka med två nya växtodlingsrådgivare. Placeringsort: Luleå, Öjebyn/Piteå eller Umeå
Införd: 2022-05-11
Sista ansökningsdag: 2022-06-07


Affärsansvarig Agro

Ragn-Sells i Malmö söker Affärsansvarig Agro
Införd: 2022-04-26
Sista ansökningsdag: 2022-05-22


Växtodlingssäljare på Österlen

KLF söker Växtodlingssäljare på Österlen
Införd: 2022-04-22
Sista ansökningsdag: 2022-05-20


Agrohill söker Servicetekniker

Servicetekniker sökes till Agrohill i Halmstad
Införd: 2022-03-30
Sista ansökningsdag: 2022-05-31


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera