Växtodlingssäljare på Österlen

Sista ansökningsdag: 2022-05-20

Brinner du för att jobba med växtodling? Då har vi tjänsten för dig! Vi kan erbjuda en spännande tjänst där den ena dagen sällan är den andra lik. Du kommer att vara en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra växtodlingskunder. Därför kommer dina goda kunskaper inom växtnäring, växtskydd och utsäde väl till pass men även ditt intresse för spannmålsmarknaden då du får ansvar för helheten i affären. Du tillsammans med våra kunniga växtodlingssäljare bildar ett härligt team och tillsammans med resten av dina kollegor skapar vi en stimulerande och rolig arbetsplats.

Under din arbetsdag kommer du bland annat att jobba med att skapa och utveckla goda affärsrelationer med våra kunder. Du arbetar i vårt växtodlingsteam där du får stort ansvar för försäljning av insatsvaror till växtodlingen och driver inköpen av spannmål hos dina kunder. Dina dagar består av att ge råd och hitta lösningarna till våra växtodlingskunder genom kundbesök, telefon och kundträffar. En grundläggande god kunskap inom växtodling tillsammans med relevant utbildning är därför bra att ha. Har du dessutom tidigare jobbat inom säljande företag eller inom rådgivning är det en stor fördel.

Vi som jobbar på KLF är glada och positiva personer som tillsammans skapar en härlig arbetsplats. Vi är nära våra kunder och är lyhörda för deras önskemål och drivs av att omsätta detta i vårt dagliga arbete. Vi kollegor hjälps åt med olika arbetsuppgifter och därför utvecklas vi hela tiden i vårt arbete. På så sätt skapar vi en stimulerande arbetsplats där vi trivs mycket bra!

Visst låter detta som jobbet för Dig! Du är välkommen med din ansökan via e-post till erik.wildt-persson@klf.nu Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 20 maj. Är du rätt person anställer vi dig på direkten, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Jonas Yngvesson, produktchef på 044-28 52 07 eller VD Erik Wildt-Persson på 044-28 52 04.


Företagets hemsidaVäxtodlingsrådgivare – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka med två nya växtodlingsrådgivare. Placeringsort: Luleå, Öjebyn/Piteå eller Umeå
Införd: 2022-05-11
Sista ansökningsdag: 2022-06-07


Affärsansvarig Agro

Ragn-Sells i Malmö söker Affärsansvarig Agro
Införd: 2022-04-26
Sista ansökningsdag: 2022-05-22


Växtodlingssäljare på Österlen

KLF söker Växtodlingssäljare på Österlen
Införd: 2022-04-22
Sista ansökningsdag: 2022-05-20


Agrohill söker Servicetekniker

Servicetekniker sökes till Agrohill i Halmstad
Införd: 2022-03-30
Sista ansökningsdag: 2022-05-31


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera