Affärsansvarig Agro

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till vår Agroverksamhet i Södra Sverige söker vi en Affärsansvarig som vill ansvara för delar av agroaffären i regionen. Möjlig placering är på något av våra kontor i Malmö eller Höör. 

Vi erbjuder dig

  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag etc.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för delar av Ragn-Sells Agroaffär i södra Sverige, i huvudsak Skåne, Blekinge och Halland. Detta innebär resultat- och budgetansvar för de kontrakt som Ragn-Sells har för omhändertagande av slam inom verksamhetsområdet. Du ansvarar för att planera transporter samt samordning mellan inhyrda hjullastare, lejdåkare och spridarentreprenörer. Förutom lantbrukare kommer du att ha kontakt med kommuner, chaufförer och spridarentreprenörer. Du kommer att ingå i ett team som gemensamt planerar och offererar affärer både genom direktförsäljning och offentliga upphandlingar.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning med lantbruksanknytning och har praktisk erfarenhet att jobba mot lantbrukssektorn. Det viktigaste för oss är att du har en god förståelse för våra lantbrukskunders vardag, gärna med ett etablerat nätverk i regionen.

Som person är du kommunikativt säker, engagerad, affärsmässig och kundorienterad. Du har en mycket god förmåga att strukturera och driva ditt eget arbete självständigt för att uppnå dina mål. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter och samarbeten med såväl kunder som kollegor. Du är dessutom en duktig administratör och behärskar Office-paketet väl. I tjänsten ingår resor vilket kräver körkort, möjlighet till tjänstebil finns.

Placeringsort och anställning

Tjänsten är placerad på något av våra Ragn-Sells kontor i Höör eller Malmö, men då arbetet är förlagt över hela södra Sverige spenderas inte varje dag på kontoret. Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid. Ragn-Sells tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök genom att klicka på knappen Ansök där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet till tjänsten sker löpande så vill vi ha in din ansökan snarast, dock senast 22 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Magnus Blad
Avdelningschef
070-927 20 91
magnus.blad@ragnsells.com


Företagets hemsidaVäxtodlingsrådgivare – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka med två nya växtodlingsrådgivare. Placeringsort: Luleå, Öjebyn/Piteå eller Umeå
Införd: 2022-05-11
Sista ansökningsdag: 2022-06-07


Affärsansvarig Agro

Ragn-Sells i Malmö söker Affärsansvarig Agro
Införd: 2022-04-26
Sista ansökningsdag: 2022-05-22


Växtodlingssäljare på Österlen

KLF söker Växtodlingssäljare på Österlen
Införd: 2022-04-22
Sista ansökningsdag: 2022-05-20


Agrohill söker Servicetekniker

Servicetekniker sökes till Agrohill i Halmstad
Införd: 2022-03-30
Sista ansökningsdag: 2022-05-31


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera