Växtodlingsrådgivare – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Sista ansökningsdag: 2022-06-07

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka med två nya växtodlingsrådgivare. Som rådgivare hos oss på Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbotten och Västerbottens län – Sveriges starkaste växande region för satsningar inom fosilfria samhällslösningar.

Om tjänsten:

Är Du lockad av en rådgivarroll som kräver erfarenhet, samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos jordbruksföretag i norra Sverige. Du kommer huvudsakligen jobba med enskild rådgivning som bland annat innefattar planeringar inför växtodlingssäsongen, fältbesök och upprättande av SAM-ansökningar. I arbetet ingår även att skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar. Som växtodlingsrådgivare har Du ett nära samarbete med vår fältförsöksverksamheten på Öjebyn Agro Park.

Vi vill att Du som söker:

  • har adekvat utbildad för tjänsten (lantmästare, agronom eller likvärdig utbildning).
  • gärna har praktisk erfarenhet från de gröna näringarna
  • har förmågan att arbeta självständigt i nära samarbete med kunder och kollegor.
  • stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Luleå, Öjebyn/Piteå eller Umeå

För mer information:

Affärsområdeschef Marie Lundberg, 070-644 52 12

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 7 juni, 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Startdatum av tjänsten efter överenskommelse.

Ansökningshandlingarna skickar du till: infonord@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Växtodlingsrådgivare”.
Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande!

 


E-post: marie.lundberg@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsida

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande!Växtodlingsrådgivare – Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Efterfrågan på vår växtodlingskompetens är stor och vi behöver förstärka med två nya växtodlingsrådgivare. Placeringsort: Luleå, Öjebyn/Piteå eller Umeå
Införd: 2022-05-11
Sista ansökningsdag: 2022-06-07


Affärsansvarig Agro

Ragn-Sells i Malmö söker Affärsansvarig Agro
Införd: 2022-04-26
Sista ansökningsdag: 2022-05-22


Växtodlingssäljare på Österlen

KLF söker Växtodlingssäljare på Österlen
Införd: 2022-04-22
Sista ansökningsdag: 2022-05-20


Agrohill söker Servicetekniker

Servicetekniker sökes till Agrohill i Halmstad
Införd: 2022-03-30
Sista ansökningsdag: 2022-05-31


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Låt de ukrainare som kan arbeta – få arbeta

Debatt: Varje år kommer cirka 1 000 ukrainare med säsongsarbetstillstånd för att plantera skog och utföra röjningsarbete i de svenska skogarna. Detta är erfaren personal, som ofta återkommer år efter år. I sommar ska drygt 400 miljoner skogsplantor planteras, och till detta behövs kompetent arbetskraft. Nu avslår dock Migrationsverket säsongsarbetstillstånden för den ukrainska personal som skulle komma i år. Argumentet från myndigheten är att det på grund av kriget finns risk att man stannar kvar i landet även när säsongen är slut. Någon individuell prövning görs inte. I samband med avslaget hänvisas istället personalen till att söka uppehålls- och arbetstillstånd genom massflyktsdirektivet.

 

Kommentera