Piggforsäljare

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi dig som har en passion för grisar, foder och affärer för rollen som Piggforsäljare.

Det här kommer du att göra

Som Piggforsäljare får du en viktig roll inom foderenheten, där ditt uppdrag blir att vara spjutspets i Lantmännens grisfoderaffär. Du arbetar med både befintliga kunder och bearbetning av nya. En central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och ömsesidig relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Vår målsättning är att vara grisförtagarnas främsta partner i foderaffären. Som säljare ingår du i ett team med Piggforsäljare som aktivt arbetar med mål, handlingsplaner, och regelbunden uppföljning. Tillsammans arbetar vi också med utveckling av nya produkter och tjänster där vi utifrån kundens förutsättningar tar fram ett försäljningsupplägg som bidrar till kundens lönsamhet.

Du ansvarar för Lantmännens försäljning av Piggfor-produkter i framför allt östra och södra Skåne samt delar av Blekinge. Du arbetar självständigt med eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål. Självklart arbetar du också i nära samarbete med övriga Piggforsäljare i regionen samt i hela landet.

Tjänsten är placerad i Kristianstad eller närliggande kontor. I rollen kommer du att tillhöra foderteamet på Lantmännen Lantbruk och du rapporterar till Försäljningschef Piggfor.

 

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för djur, foder och lantbruk
  • Viljan och drivet att utveckla affären
  • Relevant lantbruksutbildning och/eller erfarenhet inom området
  • Kunskaper om foder och nutrition
  • Med fördel erfarenhet av försäljning.

Du är:

  • Relationsorienterad med förmågan att skapa förtroende hos kund
  • Nytänkande och kreativ där du kommer med originella idéer och tillvägagångssätt
  • Pålitlig och initiativtagande med förmågan att leverera konsekvent enligt målsättningar
  • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat
  • Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 10onde juli. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på johanna.nyren@lantmanen.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här >

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.


Företagets hemsidaInnovationsledare

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa.
Införd: 2022-06-22
Sista ansökningsdag: 2022-08-01


Piggforsäljare

Lantmännen Lantbruk söker Piggforsäljare
Införd: 2022-06-16
Sista ansökningsdag: 2022-07-10


Sales Manager Agro

Omya söker en Sales Manager Agro
Införd: 2022-06-10
Sista ansökningsdag: 2022-08-08


Produktsupport Amazone inom Söderberg & Haak

Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande produktsupport för Amazone med syfte att öka kunskapen hos återförsäljarna och slutkunderna. Tjänsten syftar också till att öka försäljningen av Amazones sprutor, gödningsspridare och såmaskiner.
Införd: 2022-06-07
Sista ansökningsdag: 2022-07-06


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste