Innovationsledare

Sista ansökningsdag: 2022-08-01

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa. Som medarbetare hos oss ingår Du i ett team möjliggörare med kompetens inom växtodling, bär- och grönsaksodling, fältförsök, landsbygdsutveckling, mat, ekonomi och redovisning.

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är ett av Sveriges nordligaste rådgivarteam och bedriver oberoende rådgivning till företagare inom de gröna näringarna verksamma i Norrbottens och Västerbottens län.

Om tjänsten:

Är Du en utvecklingsdriven person som gillar att tänka utanför boxen? Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där Du får var med och bidra till utveckling hos jordbruksföretag i norra Sverige. Du kommer att jobba med att skapa strategiska nätverk och förutsättningar för aktiviteter som t.ex. klusterbildning och innovativa testbäddar med koppling till näringens behov samt att vara med om att vidareutveckla Öjeby Lantbruksmässa. Tjänsten innebär mycket eget ansvar och stor möjlighet till att själv utforma den. Praktisk erfarenhet från de gröna näringarna är meriterande.

Placeringsort: Öjebyn/Piteå

Vi vill att Du som söker:

  • är van att driva utvecklingsfrågor
  • är nätverksbyggare (både lokalt och nationellt)
  • är kommunikativ
  • är strukturerad och van projektledare

För mer information:

Affärsområdeschef Marie Lundberg, 070-644 52 12

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 1 augusti, 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Tjänsten är en två-årig projektanställning. Startdatum av tjänsten sker efter överenskommelse.

Ansökningshandlingarna skickar du till: marie.lundberg@hushallningssallskapet.se
Märk ditt mail med ”Innovationsledare”.
Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.


E-post: marie.lundberg@hushallningssallskapet.se
Företagets hemsida

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fiskodlingar samt fältförsök inom trädgård och växtodling. Idag är vi ca 30 medarbetare vid 6 st olika arbetsorter. Vi har i mer än 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande!Innovationsledare

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en innovationsledare till Öjebyn Agro Park med uppdraget att utveckla vår verksamhet inklusive Öjeby Lantbruksmässa.
Införd: 2022-06-22
Sista ansökningsdag: 2022-08-01


Piggforsäljare

Lantmännen Lantbruk söker Piggforsäljare
Införd: 2022-06-16
Sista ansökningsdag: 2022-07-10


Sales Manager Agro

Omya söker en Sales Manager Agro
Införd: 2022-06-10
Sista ansökningsdag: 2022-08-08


Produktsupport Amazone inom Söderberg & Haak

Du kommer att arbeta med hela Sverige som arbetsfält gällande produktsupport för Amazone med syfte att öka kunskapen hos återförsäljarna och slutkunderna. Tjänsten syftar också till att öka försäljningen av Amazones sprutor, gödningsspridare och såmaskiner.
Införd: 2022-06-07
Sista ansökningsdag: 2022-07-06


Maskin Väst söker servicetekniker

Maskin Väst söker servicetekniker
Införd: 2021-12-01
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste