Energisäljare med placering i Vallåkra

Lantmannaaffären i Vallåkra har en lång tradition av försäljning av energiprodukter (drivmedel och smörjmedel) och har under åren utvecklats till att ett modernt företag med komplett sortiment av bygg, lantbruk och energi.

Vallåkra Lantmannaaffär är inne i en expansiv fas. Vi vill vara ett centrum för landsbygdens människor kring Vallåkra med omnejd. Med vår nybyggda butik som mittpunkt, kan vi erbjuda allt inom bygg, färg, trädgård och djurfoder. Här finns våra växtodlingssäljare med fokus på det lokala lantbruket. Vår energiavdelning har hela Sverige som sitt arbetsområde.

Vi är på jakt efter en energisäljare som brinner för att göra affärer och bygga relationer med våra kunder. Som säljare på energi, arbetar du mot slutkund och återförsäljare. Du är navet i hela energiaffären, från inköp, planering, försäljning och uppföljning. Vi arbetar efter en budget som du är med och sätter.

Vad söker vi 
Vi söker dig som är intresserad av försäljning och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Kort sagt: vara den bästa affärspartnern för våra kunder och återförsäljare. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål. Du klarar av att arbeta självständigt och i grupp. Du har en stor vilja att lära dig nya saker. Du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Vallåkra Lantmannaaffär som det naturliga valet som leverantör av energiprodukter.

Arbetsplatsen
Vallåkra Lantmannaaffär är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av försäljning, B2B
Meriterande med försäljning inom produktsegmentet
God datavana
Strukturerad och noggrann
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
B-körkort
Tjänsten är på heltid, med 6 månaders provanställning.
Plats: Vallåkra

Rekryteringen sker löpande

Intresserad? Hör då av dig till vår VD Johan Henrysson: 042-301 78 14 eller via mail: johan.henrysson@vallakra.net


Företagets hemsidaVäxtodlingsrådgivare med intresse för ekologisk produktion

Vill du hjälpa lantbrukare med en lönsam och hållbar växtodling? Nu söker vi en ny kollega med intresse för ekologisk produktion.
Införd: 2024-07-09
Sista ansökningsdag: 2024-08-31


Bara Mineraler söker Produktionschef

Produktionschef sökes till Bara Mineraler.
Införd: 2024-06-17
Sista ansökningsdag: 2024-07-20


Energisäljare med placering i Vallåkra

Vallåkra Lantmannaaffär söker energisäljare som brinner för affärer.
Införd: 2024-02-14
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste