Bara Mineraler söker Produktionschef

Sista ansökningsdag: 2024-07-20

Bara Mineraler söker Produktionschef

Bara Mineraler utvecklar och säljer produkter som är sprungna ur mark och mylla för att skapa levande och jordnära stadsrum. Företaget bidrar till att skapa ekonomiskt och miljömässigt långsiktiga och hållbara lösningar för våra kunder. Vårt huvudkontor finns i Bara som ligger strax utanför Malmö. Bolaget omsätter 113 milj. och har 20 anställda.

Läs mer på https://www.baramineraler.se

Vi söker nu en Produktionschef, som kan ansvara för produktionen av vårt sortiment. I tjänsten ingår kontakt med leverantörer och vårt eget säljteam. Vi har två terminaler med produktionsplatser i hamnarna Hargshamn utanför Uppsala och Skepplanda utanför Göteborg som Produktionschefen har kontakt med och besöker med jämna mellanrum. Som Produktionschef har man också ansvar för underhåll och skötsel av fastigheten i Bara.

Vi tror att du gillar att arbeta ihop med andra. Att leda ca tio personer är något du ser som en fördel med tjänsten. Ditt ledarskap kommer att vara viktigt för motivation och resultat. Du jobbar med teamet ute i anläggningen men sköter också en hel del kontakter och en viss administration. För jobbet krävs maskinvana och en viss händighet för att lösa problem som kan uppstå. I arbetet ingår ibland myndighetskontakter samt förmåga att dokumentera. Erfarenhet av att arbeta inom kvalitets- och miljösystem som ISO är en fördel. Produktionschefen ingår i företagets ledningsgrupp och får både insikt och förståelse för helheten.

Vi tror att du har utbildning inom produktionsprocesser eller motsvarande erfarenhet och kunskaper.  Du gillar mixen av praktiskt arbete, ledarskap och externa kontakter. Du trivs i ett entreprenöriellt drivet företag, verksamhetens storlek innebär att alla känner varandra och att vi hjälps åt vid behov, flexibilitet är därför viktigt. Du känner ansvar för ditt arbete och vet att din roll är viktig i den dagliga produktionen.

Tillträde och lön efter överenskommelse 

Sista ansökningsdag 20 juli

Frågor ställs till VD Susanna Bondesson, 070 431 26 68 eller till HIR Rekrytering Annkristin Kongstad, 070 624 70 86

Skicka din ansökan till annkristin@kongstad.se


Företagets hemsidaVäxtodlingsrådgivare med intresse för ekologisk produktion

Vill du hjälpa lantbrukare med en lönsam och hållbar växtodling? Nu söker vi en ny kollega med intresse för ekologisk produktion.
Införd: 2024-07-09
Sista ansökningsdag: 2024-08-31


Bara Mineraler söker Produktionschef

Produktionschef sökes till Bara Mineraler.
Införd: 2024-06-17
Sista ansökningsdag: 2024-07-20


Energisäljare med placering i Vallåkra

Vallåkra Lantmannaaffär söker energisäljare som brinner för affärer.
Införd: 2024-02-14
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera