Växtodlingsrådgivare med intresse för ekologisk produktion

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Vill du hjälpa lantbrukare med en lönsam och hållbar växtodling? Nu söker vi en ny kollega med intresse för ekologisk produktion.

Som oberoende växtodlingsrådgivare hos HIR Skåne fokuserar du på kundens intressen och blir ett värdefullt bollplank i vardagen. Vill du också bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Välkommen till oss på HIR Skåne!

Om oss
HIR Skånes affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Nu är vi nyfikna på vilka intressen du har!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir främst att bedriva växtodlingsrådgivning och utveckling inom ekologisk produktion. När grödorna växer möter du kunderna i fält och ger dina råd. Under höst och vinter planerar du växtodlingen tillsammans med dina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning - allt efter gårdens förutsättningar. Under året arbetar du även med olika utvecklingsprojekt. Utifrån dina intressen och erfarenheter finns goda möjligheter att även arbeta med andra kunskapsområden inom växtodling.

Vad du kan bidra med
Vi letar efter nya kollegor med lång yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger. För att du ska trivas hos oss och vi med dig är du som person initiativrik och utåtriktad. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

  • Agronom/lantmästare eller motsvarande kompetens
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas och växa in i rollen som rådgivare och där du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Oavsett om du är ny eller erfaren finns många möjligheter för kompetenshöjning och vidareutveckling. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Övrig information

  • Placeringsort: På något av våra kontor i Borgeby, Skepparslöv, Hörby, Borrby eller Munka Ljungby.
  • Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående, dock senast den 15 augusti.

Frågor om tjänsten?
Anders Adholm, affärsområdeschef växtodling, 010-476 22 70, anders.adholm@hushallningssallskapet.se

Kerstin Andersson, växtodlingsrådgivare ekologisk produktion, 010-476 22 72, kerstin.andersson@hushallningssallskapet.se

Ansök via vår karriärsida!


Företagets hemsida

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård som ingår i Hushållningssällskapssfären med en drygt 200-årig historia. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare som har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Vi driver och deltar i flertalet forsknings- och utvecklingsprojekt. Vi är också huvudarrangör av Borgeby Fältdagar, norra Europas ledande lantbruksmässa i fält. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen.Växtodlingsrådgivare med intresse för ekologisk produktion

Vill du hjälpa lantbrukare med en lönsam och hållbar växtodling? Nu söker vi en ny kollega med intresse för ekologisk produktion.
Införd: 2024-07-09
Sista ansökningsdag: 2024-08-31


Bara Mineraler söker Produktionschef

Produktionschef sökes till Bara Mineraler.
Införd: 2024-06-17
Sista ansökningsdag: 2024-07-20


Energisäljare med placering i Vallåkra

Vallåkra Lantmannaaffär söker energisäljare som brinner för affärer.
Införd: 2024-02-14
Sista ansökningsdag:

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera