Vil du øge trafikken til din hjemmeside?

Vi giver dig muligheden for at effektivt kombinere din avisannoncering med annoncering på vores internettjenster. Nu kan du vælge om du vil nå alle vores besøgende eller kun dem på Jordbruksaktuellts eller MaskinMarknadens websider. I november 2006 havde vores internettjenster 140 000 besøgende.

Mulighederne er store, kontakt os så laver vi gratis et forslag på internetannoncer (banner).

Banner i nyhedsbrevet 375 x 80
2900:-/uge (2 nyhedsbreve)

¹ Alle sider på ja.se inkl. maskinmarknaden
² Alle sider på ja.se exkl. maskinmarknaden
³ Alle sider på maskinmarknaden.se

 

Nyhedsbrevet

Nu kan du annoncere med banner i vores populære e-mail nyhedsbrev som sendes ud hver mandag og torsdag. Dit budskab kommer lige ind i indbakken hos flere tusinde af branchens landmæmd og tjenstemænd, i et redaktionelt interessant sammenhæng.

Lyder det interessant? Kontakt os, vi fortæller gerne mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!
Har du nogle spørgsmål? Vil du igang med det samme? Kontakt os på Jordbruksaktuellt, 0045 19-16 61 30 eller e-mail info@ja.se!

Bannerstørrelser

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera