Morgondagens lantbruk i Kalmar län

Vi kommer denna dag att få inspiration och lära oss mer om vilka möjligheter och svårigheter lantbruket står inför.

Vi får veta mer om klimatförändringen och klimatets påverkan på framtidens lantbruk, innovationer i framtidens lantbruk och hur man som lantbrukare kan möta framtidens utmaningar. Vi håller just nu på att ta fram programmet, bland andra kommer: Claes Johansson, hållbarhetschef på Lantmännen, Line Strand, växtodlingsrådgivare Hushållningssällskapet, Bo Stark, Väderstad AB, Lennart E. Bengtsson, Wapnö gård.

Konferensen om morgondagens lantbruk är den 3 mars på Guldfågeln Arena i Kalmar. Vi börjar kl 9.00 och slutar dagen ca kl 16.30. Vi hoppas att du har möjlighet att delta och ber dig att reservera datumet 3 mars 2020 i din kalender.

Vill du redan nu anmäla dig kan du göra det på: https://www.lansstyrelsen.se/kalmar/kalenderhandelser---kalmar/2019-12-17-morgondagens-lantbruk-i-kalmar-lan.html

Välkommen!

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Lantbruket förtjänar ett åtgärdsprogram som är rimligt  

Krönika: Vattenmyndigheternas åtgärdsprogram inför kommande cykeln 2021-2027 är ute på samråd. Deras uppdrag går bland annat ut på att visa hur Sverige ska komma till rätta med de problem som finns i/kring våra vattenmiljöer. Som vattenrådgivare förväntas jag att läsa och granska åtgärdsprogrammen och alla tillhörande dokument i sömmarna för att komma med relevanta åsikter från mitt perspektiv.

Kommentera