Precisionsodling i vall

HÖJ DIN VALLSKÖRD OCH FÖRBÄTTRA KVALITETEN

Skaraborgs vallförening verkar för ett lönsamt utnyttjande av grovfoderväxter och bete. Tillsammans med Gröna Möten sprider vi aktuell och viktig kunskap till dig som vill tillämpa teknik för precisionsodling i vall. Med digitala beslutsstödsystem kan du öka förutsättningarna för god grovfoderskörd med hög kvalitet. Föredrag av Yara, Hushållningssällskapet Väst och Dataväxt. Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på enklare förtäring.

Plats: Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

Läs hela programmet och anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 9 mars 2020.

Vid frågor om evenemanget kontakta Madeleine Vendel, madeleine.vendel@agrovast.se. Gröna Möten Skaraborg drivs av Agroväst och möjliggörs genom finansiering från Sparbanken Skaraborg och Skaraborgs kommunalförbund

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Lantbruket förtjänar ett åtgärdsprogram som är rimligt  

Krönika: Vattenmyndigheternas åtgärdsprogram inför kommande cykeln 2021-2027 är ute på samråd. Deras uppdrag går bland annat ut på att visa hur Sverige ska komma till rätta med de problem som finns i/kring våra vattenmiljöer. Som vattenrådgivare förväntas jag att läsa och granska åtgärdsprogrammen och alla tillhörande dokument i sömmarna för att komma med relevanta åsikter från mitt perspektiv.

Kommentera