Distanskursen Marknadsinriktad nötköttsproduktion

Är du intresserad av en distanskurs i marknadsinriktad nötköttsproduktion?

Kursen Marknadsinriktad nötköttsproduktion har fokus på nötköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring och ekonomi. Vi kommer att besöka gårdar, testa på hullbedömning och eventuellt köttprovsmakning!

Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 31 augusti 2020 - 17 januari 2021 och omfattar 7,5 hp. Två fysiska träffar i Skara, en obligatorisk och en frivillig. Det obligatoriska tillfället är en tredagarsträff i anslutning till en helg. Den frivilliga träffen är en tvådagars helgträff som genomförs om tillräckligt många vill delta. Exakt datum för träffarna meddelas senare. Förkunskapskrav är grundläggande behörighet för högskolestudier.

Kursen är kostnadsfri men självkostnadspris kan förekomma för deltagaren i samband med studiebesök och aktiviteter som köttprovsmakning.

Mer information finns att läsa på kurshemsidan: https://student.slu.se/studier/kurser-och-program/kurser/?sprak=sv&anmkod=10195.2021

Sista dagen att söka är 15 april 2020. Anmälan görs på www.antagning.se, sök på kursens namn. Vid frågor kontakta Anneli Carlsson på annelie.carlsson@slu.se eller ring 0511-671 37.

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste