maj
13
2020

Navigera för framtiden under coronatider

DIGITAL MÖTESPLATS FÖR DIALOG OM MÖJLIGHETER ATT SÄLJA TILL OFFENTLIG VERKSAMHET

Affärsboosten arrangerar tillsammans med Gröna Möten en digital mötesplats för dig som är yrkesverksam inom småskalig livsmedelsproduktion.

Ta del av Länsstyrelsens kompetens kring frågor som rör dig och ditt företag i coronatider genom Pernilla Fischerström, processledare offentlig upphandling. Pernilla belyser aktuella upphandlingar med öppningar för lokala livsmedelsproducenter.

Hur fungerar den offentliga affären? Det finns många goda exempel att lära sig av för att lyckas med leveranser till skola, äldreomsorg och sjukhus. Är du nyfiken på hur du tar nästa steg och vad som är aktuellt just nu? Välkommen att anmäla dig till vår digitala mötesplats.

Vi erbjuder möjlighet att koppla upp sig på plats både i Skara och Länghem. Har du frågor som kan tas upp under mötet skicka in dem senast 10 maj till Madeleine Vendel, madeleine.vendel@agrovast.se. Mötet är kostnadsfritt.

Anmäl dig enkelt genom att registrera dig under evenemanget på www.gronamoten.se senast 10 maj 2020. Gröna Möten Skaraborg finansieras av Skaraborgs Kommunalförbund och Sparbanken Skaraborg Gröna Möten Sjuhärad finansieras med medel från Leader Sjuhärad.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera