maj
20
2020

Navigera för framtiden under coronatider

DIGITAL MÖTESPLATS FÖR DIALOG OM BIBEHÅLLEN ATTRAKTIONSKRAFT

Affärsboosten arrangerar tillsammans med Gröna Möten en digital mötesplats för dig som är yrkesverksam inom småskalig livsmedelsproduktion.

Ta del av Lokalproducerat i Västs kompetens kring frågor som rör dig och ditt företag i coronatider genom Malin Andersson, rådgivare. Presentation av stödåtgärder för branschen.

Hur hanterar vi kompetensförsörjning på sikt när vi tvingas korttidspermittera? Hur hittar vi personal till arbeten där arbetskraften uteblir? Det gäller att navigera för framtiden och behålla och stärka attraktionskraften som arbetsgivare.

Välkommen att anmäla dig till vår digitala mötesplats. Vi erbjuder möjlighet att koppla upp sig på plats både i Skara och Länghem. Har du frågor som kan tas upp under mötet skicka in dem senast 17 maj till Madeleine Vendel, madeleine.vendel@agrovast.se. Mötet är kostnadsfritt.

Anmäl dig enkelt genom att registrera dig under evenemanget på www.gronamoten.se senast 17 maj 2020. Gröna möten Skaraborg finansieras av Skaraborgs Kommunalförbund och Sparbanken Skaraborg Gröna möten Sjuhärad finansieras med medel från Leader Sjuhärad

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera