jun
30
2020

Lönsamma betessystem som gynnar biologisk mångfald

BETESTRÄFF PÅ ÖSTERBACKA GÅRD I ROASJÖ

Hur investerar du i både lönsamma naturbeten och en bra betesstrategi som gynnar växter och pollinatörer? Björn och Åsa Johansson på Österbacka Gård i Roasjö har växlat om från mjölk- till köttproduktion och planerar nu för nästa investering anpassad efter gårdens förutsättningar. Träffa dem och experter inom betesstrategi med fokus på naturbete.

Detta är ett samarrangemang mellan Gröna Möten, Länsstyrelsen Västra Götaland, Hushållningssällskapet Sjuhärad och Sjuhärads nötköttsföretagare. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer att evenemanget genomförs på ett bra sätt. Alla deltagare får aktuell information inför evenemanget. Det är särskilt viktigt att du anmäler dig i god tid för att säkerställa att evenemanget följer rekommendationer och riktlinjer från regering och myndigheter. Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt och enklare förtäring ingår.

Plats: Österbacka Gård Roasjö, 51292 Svenljunga

Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 2020-06-27. Vid frågor kontakta Caroline Dahrén, caroline.dahren@agrovast.se, 0708 29 09 18 Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom Leader Sjuhärad.

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste