Väderstad satsar i Finland

Nu rekryterar Väderstad en ny medarbetare för att ombesörja den finska marknaden. Från och med 1 augusti ansvarar agrolog Sebastian Baarman för Väderstads marknader i Finland.

Nu rekryterar det svenska jordbearbetnings- och såmaskinföretaget Väderstad ny personal i Finland. Foto: Väderstad

Baarman har tidigare arbetat som maskinförsäljare på Hankkija, en av Finlands rikstäckande återförsäljare av jordbruksmaskiner. Förutom att Baarman bidrar med en gedigen produktkunskap förstärker han också Väderstadssamarbetet med Hankkija OY i Finland, enligt företaget. I hans nya yrkesroll kommer det bland annat ingå att supporta med tekniskt stöd samt att utbilda försäljnings- och servicepersonal.

– Med Sebastian Baarman ökar Väderstad sin marknadsnärvaro på den finska marknaden. Vi har funnits nära de finländska lantbrukarna sedan början på 80-talet. Bland annat har vår legendariska såmaskin Rapid rönt stora framgångar på den finska marknaden. Samma gäller för våra maskiner för jordbearbetning. Med Sebastian Baarman på plats kan vi växla upp vår support till de finska lantbrukarna, säger Bo Stark, Nordenchef på Väderstad, i ett pressmeddelande.

Kerstin Gauffin
Kerstin Gauffin
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 14 augusti 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste