Kurs i att gräva våtmark

Du får en bakgrund till varför man anlägger våtmarker och fosfordammar, hur det går till och vad man behöver tänka på för att det ska bli säkert, lagligt och funktionellt. Bra kurs för dig som funderar på att utveckla företaget till att kunna ta denna typen av växande uppdrag i känslig natur. 

När: Torsdag 12 november kl 9.00-15.30

Var: Församlingshemmet 143, Viby by, 694 95 Vretstorp

Kostnad: 1200 kr ex moms (Fika och lunch ingår + kurspärm och diplom efter avslutad kurs) Progam: -Varför arbetar vi med vatten? -Lämpliga fysiska åtgärder? -Ansvarsfördelning vid anläggning -Underlag inför fysisk anläggning -Vattenverksamhet och dikningsföretag -Säkerhetsåtgärder -Anläggning; planering, utlopp, vallar, utformning, funktion, vanliga fel -Fältbesök på anlagd våtmark

Medverkande: Morgan Johansson, Naturvårdsgruppen, 070-8517712, www.naturvårdsgruppen.se

Anmälan senast 6 november till Anna Eklund , 070-2511872, anna.eklund@hjvvf.se

Arrangör: Hjälmarens vattenvårdsförbund, Anna Eklund LEVA-samordnare

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Funderat på vad som är standard – nu och i framtiden?

Krönika: ”Det här är standard” säger säljaren och du känner en trygghet i att du åtminstone får samma erbjudande som alla andra som köper produkten, varken mer eller mindre. Du vet vad du får men vad betyder en viss standard? Ställer du frågan till SIS, Svenska Institutet för Standarder, så upplyser de dig om att en standard är en gemensam lösning på ett återkommande problem. Visste du ens att du hade ett problem när du skulle köpa produkten? Eller betyder det något annat.

 

Kommentera