Rapsåret Skaraborg 2020

Att säkra en god etablering av höstraps är en nyckelfaktor för att kunna utnyttja skördepotentialen. Mycket kan vi lära av gårdsförsök där vi studerar effekter av val av sorter och val av såteknik. I samarbete med VÄXTAB och Agroväst arrangerar Agroväst Gröna Möten en eftermiddag där vi summerar resultat från flera gårdsförsök i Skaraborg växtsäsong 2020. Första säsongens resultat från projekt som undersöker hur odling påverkar rapsoljans smak kommer också att presenteras. Vi vänder oss främst till växtodlare med intresse för odlingsstrategier i höstraps.

Evenemanget görs som ett fysiskt evenemang med möjlighet att utbyta erfarenheter mellan deltagarna. Agroväst Gröna Möten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer att evenemanget genomförs på ett tryggt sätt. Alla deltagare får aktuell information inför evenemanget.

Viktigt att du anmäler dig nedan senast 13 januari 2021. Antalet platser är begränsat.

Var: SLU Smedjan, Skara.

När: 21 januari

OBS! Anmälan krävs Mer information: www.gronamoten.se

Kontaktperson: Madeleine Vendel, Agroväst, madeleine.vendel@agrovast.se Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste