feb
3
2021

Bli en klimatsmart nötköttsproducent!

Välkommen till en föreläsning om biologisk mångfald och klimatpåverkan inom nötköttsproduktion.

Det finns åtgärder att ta till som ger dig som nötköttsproducent en lägre klimatpåverkan, många av åtgärderna innebär dessutom en förbättrad lönsamhet för den enskilde företagaren. I fjol släpptes en uppdaterad utgåva av boken Nötkött av Anna Hessle och Anna Jamieson.

Föreläsningen hålls via Skype, en länk kommer att skickas ut dagen före föreläsningen.

För mer info och anmälan: https://www.lansstyrelsen.se/kalmar/om-oss/kalender/kalenderhandelser---kalmar/2021-01-08-bli-en-klimatsmart-notkottsproducent.html

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera