Distanskurs Marknadsinriktad får- och lammköttsproduktion

Är du intresserad av får- och lammproduktion?

Kursen Marknadsinriktad får- och lammköttsproduktion har fokus på får- och lammköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring, köttkvalitet och ekonomi. Vi kommer att besöka gårdar, testa på hullbedömning och eventuellt köttprovsmakning! 

Mer information om kursen finns här: https://www.slu.se/hmh/farkurs 

Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 30 Aug 2021 – 16 Jan 2022 och omfattar 7,5 hp. En obligatorisk träff kommer genomföras i Skara 19 – 21 november och en frivillig träff 18 – 19 september. Förkunskapskrav är grundläggande behörighet för högskolestudier. Kursen är kostnadsfri men självkostnadspris kan förekomma för deltagaren i samband med studiebesök och aktiviteter som köttprovsmakning.

Mer information om kursmål m.m. finns här: https://student.slu.se/studier/kurser-och-program/kurssok/kurs/HV0169/10298.2122/Marknadsinriktad-far-och-lammkottsproduktion/

Ansökan görs på www.antagning.se och anmälan kan göras från och med 15 mars till och med 15 april.

Vid frågor kontakta kursansvarig: annelie.carlsson@slu.se 0511-671 37

Artikeln publicerades torsdag den 04 mars 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste