nov
25
2021

Resurseffektivitet med fokus på lamm – hur får du ut det mesta av det minsta på din gård? Del 1

Klimatsmart och resurssnålt går som väl är hand i hand, så även din ekonomi.

Klimatsmart och resurssnålt går som väl är hand i hand, så även din ekonomi. Detta är en kurs i två delar där vi använder Jordbruksverkets nya verktyg för att hitta flaskhalsar i din lammproduktion. Det kan gälla växtodling, utfodring, lamningen, perioden när djuren är på bete, energiåtgång eller annat.

Den första träffen är 25 november och sker digital via Skype, då går vi igenom hur verktyget fungerar och du bestämmer om du vill jobba med hela verktyget eller endast delar av det.

Den andra träffen, 7 dec, är fysisk och den förbereder du dig inför genom att fylla i verktygets delar som du är intresserad av. Under kurstillfällets gång resonerar vi om olika resultat och hur de kan förbättras. Inför den andra träffen kommer du att kunna ställa frågor till Birgit Fag via mail eller telefon om du behöver hjälp med att fylla i verktyget. Kursen kräver viss datorvana och det är en fördel, men inte nödvändigt, om du har använt programmet Excel. För anmälan, besök vår kalender; https://bit.ly/3nlt99p

Artikeln publicerades måndag den 25 oktober 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste