jan
13
2022

Webbinarie: Dikalvsproduktion, grundkurs

En kurs för dig som vill starta upp med dikalvsproduktion eller vill uppdatera dina kunskaper.

Går du i tankarna på att starta en dikalvsproduktion eller känner du att du vill fräscha upp dina kunskaper? Då är detta kursen för dig! Kursen ska ge deltagarna en grundläggande kunskap för att starta en ekologisk dikalvsproduktion.

Förutom kunskap ger kursen även ett nätverk och kollegor i branschen. Kursen är del ett av två, det går bra att bara delta på en utav kurserna. Kursen är i första hand för dig som bor i Södermanlands län och är finansierad av EU-medel från Länsstyrelsen i Södermanlands län. Välkomna!

När: 13-14 januari 2022

Plats: Digitalt via länk

Tid: 9.00 till ca 15

Kostnad: Kursen är kostnadsfri 

Sista anmälningsdag 9 januari 2022. OBS! Begränsat antal platser.

Mer info och anmälan på Lantbruksråd i Västs hemsida www.lantbruksradivast.se eller till kurser@lantbruksradivast.se (För att din anmälan ska vara komplett behöver vi ha: namn, adress, mailadress, telefonnummer och personnummer).

Frågor? Maila eller ring

Maja-Lena Främling

info@lantbruksradivast.se

eller 070-207 51 67

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vem är politikernas bästa vän?

Krönika: Höj självförsörjandegraden, öka beredskapen, stärk livsmedelsförsörjningen! Förslagen om hur detta kan göras är många, men på andra sidan av samma mynt exploateras mark årligen. Det är förvisso ett annat tema på krönika än det jag tänkt, men det knyter an till ämnet. Vem är politikernas bästa vän? Vad jag förstår ska aktuella kapitel i miljöbalken utredas och förhoppningsvis leda mot ett starkare skydd av jord- och skogsbruksmark. Då kan markägare förhoppningsvis slippa årsvisa tvister mot maktgalna bolag som yrkar på att de ska tillgodose väsentliga samhällsintressen. Vad är det, om det inte är att skydda den brukbara mark som finns?

 

Kommentera