feb
15
2021

Dikalvsproduktion, fortsättningskurs

En kurs för dig som vill starta upp med dikalvsproduktion eller vill uppdatera dina kunskaper.

Går du i tankarna på att starta en dikalvsproduktion eller känner du att du vill fräscha upp dina kunskaper? Då är detta kursen för dig! Kursen ska ge deltagarna en grundläggande kunskap för att starta en ekologisk dikalvsproduktion. Förutom kunskap ger kursen även ett nätverk och kollegor i branschen. Kursen är del två av två, det går bra att bara delta på en utav kurserna. Kursen är i första hand för dig som bor i Södermanlands län och är finansierad av EU-medel från Länsstyrelsen i Södermanlands län.

När: 15-16 februari 2022

Plats: Digitalt via länk

Tid: 9.00 till ca 15

Sista anmälningsdag 9 januari 2022. OBS! Begränsat antal platser. Mer info och anmälan på Lantbruksråd i Västs hemsida www.lantbruksradivast.se eller till kurser@lantbruksradivast.se (För att din anmälan ska vara komplett behöver vi ha: namn, adress, mailadress, telefonnummer och personnummer).

Frågor? Maila eller ring Maja-Lena Främling info@lantbruksradivast.se eller 070-207 51 67

Artikeln publicerades måndag den 27 december 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera