feb
22
2022

Beslutsstöd i odlingen

Guidning för rätt väg

Det finns många vägar att välja när du odlar, beroende både på din mark och vilken jordtyp du har. Väder och vind spelar naturligtvis en stor roll i det hela och vilket utsäde ska man använda? Att ta fram ett beslutsstöd för odling som kan gynna både skörd och kvalité underlättar odlingen och gör den mer kostnadseffektiv. Teknik såsom sensorer och drönare hjälper oss på vägen, hur ser det ut idag och vad kan vi förvänta oss i framtiden? Häng med och lyssna till flertalet föredragshållare som berättar deras del på vägen mot ett hållbart och kostnadseffektivt odlande.

Evenemanget vänder sig till dig som aktivt jobbar med växtodling och är ett samarrangemang mellan Gröna möten och Mark och vattenvård.

Plats: Vara folkhögskola

Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 2022-02-16. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer att evenemanget genomförs tryggt. Evenemanget kommer att hållas fysiskt men för dig som önskar finns möjlighet att delta digitalt. Vid anmälan uppge i meddelanderutan hur du deltar. Vi har ett begränsat antal fysiska deltagarplatser. Inför evenemanget sänds aktuell information ut.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761 07 81 73.

 Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades onsdag den 26 januari 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste