mar
2
2022

Lär dig mer om salt, mineraler och ensileringsmedel

Studiebesök med föredrag på Salinity i Falkenberg

Salt och mineraler är viktiga delar i våra högproducerande djurs foder och grovfoder från den egna gården är en av hörnstenarna i mjölk- och köttproducenters ekonomi. Grovfoderkvaliteten påverkar flera kostnadsdrivande faktorer, såsom kraftfoderinköp, djurhälsa och produktionseffektivitet. Rusta dig med kunskap inom området genom ett studiebesök på Salinity, ett företag med fyra generationers erfarenhet av saltbaserade produkter. Deras anläggning i Falkenberg är idag en av de mest moderna anläggningarna i världen för tillverkning av ensileringsmedel och saltstenar. Utveckling av nya produkter till lantbruket baseras i hög utsträckning på forskningssamarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet.

Evenemanget vänder sig främst till dig som driver mjölk-/köttproduktion. Studiebesöket ger dig en unik möjlighet att se produktionen och ta del av expertkunskap inom ensilering, salt och mineraler. Det ger dig också möjlighet att utbyta erfarenhet med andra lantbrukare.

Plats: Salinity Magasinsvägen 4 31132 Falkenberg

Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig via www.gronamoten.se senast 2022-02-24. Anmälan krävs och inför evenemanget sänds aktuell information ut.

Vid frågor kontakta Emelie Oskarsson@agrovast.se, 073-6 33 72 80. Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste