mar
29
2022

Smaka på framtiden

EN ÅKERBÖNA FRÅN JORD TILL BORD - LOKALPRODUKTION OCH FÖRÄDLING AV GRÖNSKÖRDADE BÖNOR

Välkommen till en inspirationsdag som ger ett unikt tillfälle att lyssna, smaka och lära mer om framtagandet av nya gröna proteiner från jord till bord. Bönder, kockar och livsmedelsproducenter har varit involverade i projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” och syftet är att lägga grunden för ett långsiktigt och lönsamt samarbete gällande odling och förädling av frysta grönskördade åkerbönor. Läs mer här.

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är intresserad av ny kunskap om grönskördade åkerbönor, exempelvis offentliga måltidsorganisationer, kockar, livsmedelsföretag, livsmedelsproducenter och livsmedelsutvecklare.

Projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” arrangerar mötet tillsammans med Agroväst Gröna Möten. Projektpartner är RISE, Gröna Klustret Nuntorp, Toppfrys, Västra Sveriges konservväxtodlarförening, Columella Innovation och Agroväst.

Plats: RISE Research Institutes of Sweden Frans Perssons väg 6 412 76 Göteborg

Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173. Anmäl dig i på www.gronamoten.se senast onsdag 23 mars.

Begränsat antal platser finns. Varmt välkommen! Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste