mar
31
2022

Det digitala djuret - Gris

Djurhälsa, stallmiljö och digitalisering

Det digitala djuret är en serie av nätverksträffar på initiativ av projektet SmartAgri. Nu är det dags för träff nummer fyra. I Det digitala djuret - Gris lyfter föreläsarna utvalda områden kring djurhälsa, stallmiljö, lönsamhet och digitalisering. Kom och lyssna till lantbrukare, teknikföretag, rådgivare och forskare som berättar om sina erfarenheter kring grisens digitala värld.

Evenemanget vänder sig till dig inom de gröna näringarna som är intresserad av djurhälsa, stallmiljö, lönsamhet och digitalisering samt till övriga med intresse för frågorna. Om evenemanget Evenemanget är ett hybridmöte och arrangeras av SmartAgri tillsammans med Agroväst Gröna Möten. Vi träffas i salen Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde.

Plats: Science Park Växthuset Kanikegränd 16B Skövde

Det är kostnadsfritt att delta, sista anmälningsdag är söndagen den 27 mars. Anmäl dig på www.gronamoten.se och ange om du deltar på plats eller digitalt i anmälan. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk till mötet (om du deltar digitalt) ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173. Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste