mar
15
2022

Distanskurs Marknadsinriktad nötköttsproduktion

Är du intresserad av en distanskurs i marknadsinriktad nötköttsproduktion?

Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) ger kursen Marknadsinriktad nötköttsproduktion och har fokus på nötköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring och ekonomi. Vi kommer också att besöka gårdar och testa på hullbedömning.

Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 29 augusti 2022 - 15 januari 2023 och omfattar 7,5 hp. Två fysiska träffar i Skara, en obligatorisk och en frivillig. Det obligatoriska tillfället är en tredagarsträff i anslutning till en helg. Den frivilliga träffen är en tvådagars helgträff som genomförs om tillräckligt många vill delta. Exakt datum för träffarna meddelas senare.

Förkunskapskrav är grundläggande behörighet för högskolestudier. Kursen är kostnadsfri men självkostnadspris kan förekomma för deltagaren i samband med studiebesök och aktiviteter som köttprovsmakning. Mer information finns att läsa på kurshemsidan.

Sista dagen att söka är 19 april 2022. Anmälan görs på www.antagning.se, sök på kursens namn: HV0190 Marknadsinriktad nötköttsproduktion. Vid frågor kontakta annelie.carlsson@slu.se eller 0511-671 37

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste