maj
25
2022

Biogödseldagen på Vreta Kluster

Biototal arrangerar Biogödseldagen på Vreta Kluster.

Du får svar på alla dina frågor om biogödsel och en möjlighet att utbyta erfarenheter med andra. Under dagen kommer vi att prata om biogödsel utifrån dessa frågor:

• Vad är biogödseln värd?
• Hur optimerar man användandet av biogödsel?
• Är biogödseln fossilfri?
• Hur ser framtidens produktion av biogas och biogödsel ut?

Välkommen in på vår hemsida för att läsa mer om Biogödseldagen och anmäla dig! https://www.biototal.se/biogodseldagen

Artikeln publicerades onsdag den 04 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Nu våras det för lantbruket

Krönika: Äntligen har våren kommit! Ett säkert vårtecken är att det nu är full fart ute på fälten. Hur är det möjligt att alla som har mark att bruka blir som små spralliga barn på julafton, så fort de ser den förste som ger sig ut på sina fält? Det tycker jag är härligt, för äntligen lever landsbygden igen! Det som däremot dämpar vårkänslan är det pågående kriget i Ukraina och de ännu större prisstegringar som skett sedan sist ni läste mina ord. Tänk om vi vetat då att det värsta ännu inte hänt.

 

Kommentera

Hur kommer det sig att det ofta är djur precis överallt?

Krönika: Jag har under mina ändå ganska få år i branschen (jag vet ju väldigt många som hållit på med lantbruk längre än vad jag har levt…) börjat snickra på en mental checklista inför stallbygge. Oron i världen gör ju som alla vet att prisläget är otroligt ovisst. Det jag har att komma med som framtidsspaning om just det, är ingenting som inte andra vet mycket bättre. Därför tänkte jag skriva ner min lilla checklista istället.

 

Kommentera