maj
19
2022

Samhällsnyttan med Biogas

Inspirationsföreläsning på lunchen

Allt tyder på att vi är i början av en stor expansion av biogasområdet i Sverige och Europa, vilket gör det viktigt för många att hänga med i svängarna. Mats Eklund, professor och föreståndare för Biogas Solutions Research Center vid Linköpings Universitet kommer ge inspiration och aktuell kunskap om biogaslösningar och hur de kan användas för att lösa viktiga samhällsproblem.

Plats: Rådde Gård i Länghem eller digitalt

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, rådgivare samt företags- och myndighetsrepresentanter och är ett samarrangemang mellan Biogas Solutions Research Center och Agroväst Gröna Möten.

Du som deltagare kan vara med på plats eller endast digitalt. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18. Anmäl dig i enkelt via www.gronamoten.se senast tisdag 17 maj. Varmt välkommen!

Artikeln publicerades torsdag den 12 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på. 

Kommentera