maj
31
2022

Marknadsanpassad nötköttsproduktion

Seminarium med fokus på hur medvetna val kan vara vägen till framgång

 

Lantbrukare och många med oss genomgår just nu ett pressat läge då alla insatsvaror stiger och vi behöver se över våra möjligheter för att kunna maximera och effektivisera vår produktion. Hur ser marknadsläget ut för köttproduktionen idag? Genom att visa ny teknik och följa marknadens svängningar hoppas vi att denna träff ska hjälpa oss en bit på vägen.

Plats: Alslöfs Gård 548, 305 97 ELDSBERGA

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är företagare, rådgivare, köttproducent eller student. Seminariet är ett samarrangemang mellan Hallands nötköttsproducenter, Hencol, KLS Ugglarps och Agroväst Gröna Möten. Anmäl dig via www.gronamoten.se senast tisdag 24 maj. Varmt välkommen!Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta jennie.dannegren@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se. 

Artikeln publicerades torsdag den 12 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på. 

Kommentera