sep
16
2022

Klimatinvesteringar inom lantbruket

Utforska fossiloberoende lösningar för spannmålstorkar

Har du tänkt att investera i mer klimatsmarta spannmålstorkar? Länsstyrelsen finns på plats och informerar om vad Klimatklivet kan ge för stöd i en konvertering till fossiloberoende utrustning i lantbruket. Möt leverantörer inom spannmålstorkar och få tips om de senaste produkterna på marknaden. Du får även möjlighet att nätverka med andra lantbrukare, utbyta erfarenheter och ha dialog om frågeställningar som rör ett mer hållbart lantbruk.

Plats: Vara folkhögskola

Evenemanget görs i samarbete med Länsstyrelsen/Klimatklivet, projektet Steg mot ett mer klimatneutralt lantbruk och Gröna Möten. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till lantbruksföretag med intresse för framtidens teknik som stöd för ett hållbart, lönsamt lantbruk.

Anmälan krävs och inför evenemanget sänds aktuell information ut. Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 2022-09-11. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se. 

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades fredag den 20 maj 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste