aug
12
2022

Klimatfrågor lamm - INTERNORDEN

InterNorden är ett informellt nordiskt nätverk som är öppet för lammproducenter, forskare, rådgivare, veterinärer med flera fårintresserade

Från lunchtid den 12 augusti till eftermiddagen den 14 augusti arrangeras inom nätverket en tredagars konferens med föreläsningar/presentationer och studiebesök. Besökare från hela Norden välkomnas till konferensen. Observera att presentationerna kommer att hållas på engelska. 

Var: Quality Hotel Prisma i Skövde

Konferensen arrangeras av SLU men två programdelar under dagarna arrangeras inom ramen för Gröna Möten, tema klimat på eftermiddagen fredag 12/8 samt tema Hälsa/Välfärd på eftermiddagen lördag 13/8. Dessa två programdelar är kostnadsfria och öppna för alla.

Anmäl dig till Gröna Möten senast 28 juli via www.gronamoten.se till fredagens evenemang.

Om du är intresserad av konferensen i sin helhet läs mer och anmäl dig här senast 20 juli. 

Artikeln publicerades torsdag den 16 juni 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Som man bäddar får man ligga

Krönika: Snart är det sommarlov för alla som i framtiden ska försörja oss. Några vet vad de vill jobba med, andra inte. En del har sommarjobb, andra inte. Många gånger leder sommarjobbet till insikter, både om arbetsliv och sig själv. För att möta framtida behov behöver rekryteringsunderlaget för rådgivare till lantbruket breddas. Hur många sommarjobb skapas det egentligen inom de gröna näringarna som tillsätts utanför familjekretsen? 

Kommentera