okt
17
2022

Mjölkveckan 2022

Under veckan kommer man diskutera möjligheter och utmaningar för svensk mjölkproduktion, olika utvecklingsvägar och hur forskningen kan bidra till utvecklingen.

Färska forskningsresultat från forskningsprogrammet ”Hållbar produktion och konsumtion av mjölk” kommer diskuteras med tillämpningar inom svensk mjölkproduktion. Forskningsprogrammet finansieras av Stiftelsen lantbruksforskning och koordineras av SLU, genom SLU Future food.

När och var: 17-18 oktober sänds helt digitalt, resten av veckan är vi på Elmia Lantbruk. Torsdagen 20 oktober genomförs en halvdagskonferens i samarbete med Elmia.

Mer information: https://www.slu.se/mjolkveckan2022

Kontaktperson: Margareta Emanuelson, SLU. margareta.emanuelson@slu.se, 018 67 16 49.

Artikeln publicerades måndag den 20 juni 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera