aug
29
2022

Solel – vad ska man tänka på?

Installera solceller på din lantbruksfastighet. 

Lars Andrén, författare och föreläsare, har föreläst om förnybar energi, energieffektivt byggande och solenergi i 30 år. Han kommer att berätta om solel för landsbygden och att installera solceller. Danira Behaderovic och Annie Svensson från RISE är med berättar om Klimat2030 samt lantbrukets energiförsörjning.

När: 29 augusti 11.00-14.00

Var: Laxbutiken Heberg 109, 31196 Heberg, Halland

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast 25 augusti. 

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är markägare, försäljare och privatpersoner från lant- och skogsbruk.

Seminariet är ett samarrangemang mellan LRF och Agroväst Gröna Möten. Har du inte möjlighet att vara på plats så går det att vara med digitalt.

Vid frågor kontakta jennie.dannegren@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades tisdag den 05 juli 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på. 

Kommentera