sep
8
2022

Demodag småskalig produktion av fordonsgas med askfilter

Välkommen på en inspirerande demodag med fokus på småskalig uppgradering av biogas till fordonsgaskvalitet med hjälp av biobränsleaska.

Dagen kommer att bestå av föredrag, paneldiskussioner, utställningar, rundvandring och invigning av den nya fullskaliga filteranläggningen på Naturbruksskolan Sötåsen. För dig som inte kan delta fysiskt finns det möjlighet att vara med digitalt fram till lunch.

När: 8 september, 09:30 - 17:00

Plats: Naturbruksskolan Sötåsen, Töreboda

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är intresserad av biogasfrågor och användning av aska.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Naturbruksförvaltningen, RISE, och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information om mötet ut till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via länken https://gronamoten.agrovast.se/kalender/demodag-smaskalig-produktion-av-fordonsgas-med-askfilter/ senast 1 september.

Varmt välkommen! Har du något som du vill ställa ut på mässan inom detta område så kontakta nils.finnstedt@ri.se Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

 

 

Artikeln publicerades fredag den 08 juli 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på. 

Kommentera