sep
8
2022

Demodag småskalig produktion av fordonsgas med askfilter

Välkommen på en inspirerande demodag med fokus på småskalig uppgradering av biogas till fordonsgaskvalitet med hjälp av biobränsleaska.

Dagen kommer att bestå av föredrag, paneldiskussioner, utställningar, rundvandring och invigning av den nya fullskaliga filteranläggningen på Naturbruksskolan Sötåsen. För dig som inte kan delta fysiskt finns det möjlighet att vara med digitalt fram till lunch.

När: 8 september, 09:30 - 17:00

Plats: Naturbruksskolan Sötåsen, Töreboda

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är intresserad av biogasfrågor och användning av aska.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Naturbruksförvaltningen, RISE, och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information om mötet ut till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via länken https://gronamoten.agrovast.se/kalender/demodag-smaskalig-produktion-av-fordonsgas-med-askfilter/ senast 1 september.

Varmt välkommen! Har du något som du vill ställa ut på mässan inom detta område så kontakta nils.finnstedt@ri.se Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera