sep
13
2022

Trädgård i framtid

Studieresa till Skepparslöv

Häng med till en branschdag för trädgårdsodlare med temat ”Grönsaker - etablering och ogräshantering”, när HIR Skåne och LRF Trädgård m.fl. ordnar en horto-fältdag i Skepparslöv. Följ med och se tips inför etablering, bevattning, strategier mot ogräs och för växtskydd. Trädgårdsbranschen samlas för en heldag i fält med utställare, demovisningar och mycket mer.

Studieresan blir en endagstur med buss. Bussen utgår tidigt från Skara och kommer att stanna i Borås och Varberg på vägen. Horto-fältdagen är öppen mellan 09.00-17.00 och vi beräknar vara där på plats mellan kl 11.00-17.00.

Plats: Skepparslöv i Kristianstad

Studieresan görs i samarbete med Tillväxt trädgård väst och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till lantbruksföretag, rådgivare, forskare, företagsrepresentanter eller andra intressenter. Inför evenemanget sänds aktuell information ut till den e-postadress du angett. Vid frågor kontakta. madeleine.vendel@agrovast.se.

Anmäl ditt deltagande genom att registrera dig på www.gronamoten.se senast 2022-09-08.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades onsdag den 10 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera