okt
11
2022

Ogräsreglering för småskalig grönsaksproduktion

Kurs om ogräsreglering

För att få bättre ekonomi och säkrare skörd behöver du ha kontroll över ogräset. Vi vet alla att detta är både arbetsintensivt och kostsamt. Dessutom påverkar det extrema vädret ogräset med nya utmaningar.

Vi erbjuder dig en kurs inom LRF Trädgårds satsning ”Ökad konkurrenskraft för trädgårdsnäringen vid extremväder” för att öka din kunskap och uppdatera dig om det senaste från studier, åtgärder och redskap för att hantera ogräset på ett effektivare och ekonomiskt sätt.

Vi kommer att träffas fysiskt på Bossgården utanför Tidaholm och få möjlighet att aktivt se och prova på ett antal redskap. Läs mer och anmäl dig på www.extremvader.se under Kurser.

Artikeln publicerades fredag den 12 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera