sep
6
2022

Kväll om biodling

Bättre skördar med pollinatörer

Vi får under kvällen träffa ordföranden i Falkenbergs biodlarförening, Bengt Frizell, som berättar om bin och biodling samt om utbildningen av nya biodlare i Falkenberg. Entreprenören Nick som driver Nicks biodling berättar sedan om hur han startade upp och nu driver sitt företag samt framtidsplanerna inom biodling. Bitillsynsmannen Stefan berättar om vad man ska tänka på som biodlare.

Plats: Vinbergs bygdegård i Falkenberg

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är rådgivare, student eller privatperson som är intresserad av biodling. Seminariet är ett samarrangemang mellan Nicks biodling, Falkenberg Ätradalens biodlarförening och Agroväst Gröna Möten. 

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast 1 september. 

Vid frågor kontakta jennie.dannegren@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades fredag den 19 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera