sep
6
2022

Kväll om biodling

Bättre skördar med pollinatörer

Vi får under kvällen träffa ordföranden i Falkenbergs biodlarförening, Bengt Frizell, som berättar om bin och biodling samt om utbildningen av nya biodlare i Falkenberg. Entreprenören Nick som driver Nicks biodling berättar sedan om hur han startade upp och nu driver sitt företag samt framtidsplanerna inom biodling. Bitillsynsmannen Stefan berättar om vad man ska tänka på som biodlare.

Plats: Vinbergs bygdegård i Falkenberg

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är rådgivare, student eller privatperson som är intresserad av biodling. Seminariet är ett samarrangemang mellan Nicks biodling, Falkenberg Ätradalens biodlarförening och Agroväst Gröna Möten. 

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast 1 september. 

Vid frågor kontakta jennie.dannegren@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades fredag den 19 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera