sep
26
2022

Precisionsverktyg för trädgårdsodling

Integrerat växtskydd i din odling

Tekniker utvecklas och anpassas efter olika klimatförhållanden. Vi berör både växtskydd och näringsanalyser för dig som odlar i växthus, på friland eller har cirkulära odlingssystem. Ta del av demonstrationer av ny teknik inom områdena satellitbaserade metoder för att bedöma vattenstatus, autonoma system för detektion av insekter samt nya mätprinciper för flytande näringslösningar. De olika frågeställningarna diskuteras därefter i en workshop där deltagarna delas in efter intresseområden.

Plats: SLU Smedjan i Skara

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är primärproducent, rådgivare, eller teknikutvecklare. Seminariet är ett samarrangemang mellan Agroväst med Tillväxt trädgård Väst, PestNu och Gröna Möten.

Vissa presentationer hålls på engelska. Har du inte möjlighet att delta fysiskt så kan du delta digitalt. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast 20 september. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades torsdag den 25 augusti 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste