okt
6
2022

Studiebesök för snittblomsodlare

Odlar du lokala snittblommor för försäljning eller funderar på att starta upp företag inom branschen? Häng med på studiebesök hos Fröbacken – snittblomsodling och gårdsbutik i Fengersfors. 

I den gamla prästgården vid Fröskogs kyrka driver Julia och Adam sitt Fröbacken. Från att ha varit en gräsmatta finns här nu en blomstrande odling. Utöver snittblomsodling producerar de även grönsaker och driver en gårdsbutik. Hör dem berätta om sitt företag, passa på att nätverka med andra inom branschen och få spännande idéer och inspel att ta med dig hem till din verksamhet.

Målgrupp Företag som odlar lokala snittblommor för försäljning i Västra Götalands län. Samt du som funderar på att starta upp företag inom branschen. (Obs. Ej hobbyodlare)

När: 6 oktober 

Var: Fogdevägen 7 i Fengersfors

Studiebesöket är kostnadsfritt men anmälan är bindande. Vi skickar en kallelse och vägbeskrivning till dig efter sista anmälningsdag. Fika kommer att finnas att köpa till självkostnadspris.

Sista anmälningsdag: 29 sep via https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2022-10-06-studiebesok-for-snittblomsodlare-hos-frobacken-snittblomsodling-och-gardsbutik.html

Kontakt: Erika Kvarnlöf 010-224 53 17 erika.kvarnlof@lansstyrelsen.se

Artikeln publicerades tisdag den 20 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera