okt
7
2022

Modern teknik för gödselhantering - del 2

Hur tar du vara på mesta möjliga av växtnäringen, del två. 

Flödesmätning och reglering av flytgödsel. Hör om Ranaverkens innovationsprojekt som tog fram robust flödesmätning med hjälp av venturi. Dessutom berättar Erik Sindhöj om betydelsen av att mäta näringsinnehåll samt fördelar och nackdelar med NIR- respektive NMR-teknik.Lyssna till Sebastian Pelti-Piri, GBG Engineering Consultancy, och Erik Sindhöj, RISE

När: 7 oktober 11.00-12.00

Var: Gröna möten Digital mötesplats

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare eller rådgivare. Webbinariet är ett samarrangemang mellan SmartAgri, Hushållningssällskapet och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk ut till mötet till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via www.gronamoten.se senast 5 oktober. 

Artikeln publicerades tisdag den 27 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera