okt
7
2022

Modern teknik för gödselhantering - del 2

Hur tar du vara på mesta möjliga av växtnäringen, del två. 

Flödesmätning och reglering av flytgödsel. Hör om Ranaverkens innovationsprojekt som tog fram robust flödesmätning med hjälp av venturi. Dessutom berättar Erik Sindhöj om betydelsen av att mäta näringsinnehåll samt fördelar och nackdelar med NIR- respektive NMR-teknik.Lyssna till Sebastian Pelti-Piri, GBG Engineering Consultancy, och Erik Sindhöj, RISE

När: 7 oktober 11.00-12.00

Var: Gröna möten Digital mötesplats

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare eller rådgivare. Webbinariet är ett samarrangemang mellan SmartAgri, Hushållningssällskapet och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk ut till mötet till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via www.gronamoten.se senast 5 oktober. 

Artikeln publicerades tisdag den 27 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera